AB A-ZITY

Läs vad andra tycker/Recensioner

Det är fult att skryta sägs det, men ganska svårt att låta bli. Så här kommer ni framöver att kunna läsa ett litet axplock av nöjda kunder, sms, mail och recensioner.

Dear zity

I received my charms this morning and wanted to thank you for your fast and

efficient service. I loved the charms, they are amazing.

Thanks again,

Elaine Haralambous United Kingdom

 

*****************

 

Hejsan

Jag har hämtat ut klockan och klockan är som ny, tack så mycket för all hjälp.

Trevlig sommar!

hälsningar

Karin Stoor Umeå

Har haft det på lagning hos urmakare men klockan slutade att fungera efter ett tag. Min man som köpte klockan säger att det finns en återförsäljare av detta märke i Malmö och det måste ju vara ni. Skulle ni kunna ta emot klockan för att se om den går att laga?

Varmt tacksam för svar.

Vänliga hälsningar

Karin Stoor Umeå

 

*****************

Hej hej!

Nu har klockan kommit fram och den är perfekt! i framtiden ägare av en riktigt nice klocka:)

Tack för hjälpen!

Vänligen,

Johan Edfeldt Lund

*****************

Hej och tack för en bra och snabb service!

Mvh

Jörgen Anderhed Umeå

*****************

Jag kan sammanfatta min köpupplevelse i fyra ord: enkelt, snabbt, bekvämt och prisvärt. Vad jag menar med enkelt är att er hemsida är mycket lättnavigerad. Snabbt är att Zity levererade varorna snabbast möjligt till mig. Det är bekvämt med förskottsbetalningen. Sist men inte minst är Zity det mest prisvärda alternativet på marknaden. Med andra ord är jag en mycket nöjd kund.

Vänliga hälsningar

Laila Johansson

*****************

Hej!

Är mycket nöjd då det är enkelt att betala och bra priser, snabba leveranser. Helt enkelt 100% total köpupplevelse. Går och väntar med spänning på smycken.

Hälsning

Paula Wahlgren

*****************

Jag ville bara säga!

Snabb leverans, lätthanterlig hemsida, trevlig och proffsig kundservice. Betala i förskott gick mycket smidigt. Zity AB håller vad de lovar, de levererar verkligen inom utsatt tid. Fakturan är enkelt samt utförligt skrivet, det är lätt att se vad man har beställt och betalat. Jag är mycket nöjd!

Mvh

Gunnar L, Lund

*****************

Tack!

Jag vill bara tacka för underbar service! Jag handlar en hel del via nätet och det är sällan jag fått så snabb leverans och bra service. Så personligt!

Beställde min klocka till ett mycket bra pris en torsdag, betalade i förskott, mailade kopia på inbetalningen på bankgirot. Fick snabbt svar på mail inom 30minuter en bekräftelse om mitt köp och att leveransen är skickad. Dagen efter så hämtade jag ut min klocka. Det kommer givetvis att medföra att jag rekommenderar Er

Med vänlig hälsning

Gudrun P, Stockholm

*****************

Hej!

Efter att ha fått min klocka idag kan jag konstatera att jag är mycket nöjd! Förskottsbetalningen gick smidigt, allting gick lätt, aldrig förr i mitt liv har fått sådan bra service från någon! Om jag hör någon som ska köpa en klocka, så kommer jag rekommendera er varmt!!!

Hälsningar

Martin S, Stockholm

*****************

Hej igen!

Ville bara tala om att det är nog den bästa service jag någonsin fått. Jag ringde och begärde ytterligare info om klockan, fick all info jag behövde och senare på dagen beställde jag klockan. Betalade i förskott fick bekräftelse direkt att leveransen är på g. Dagen efter fick klockan, det kallar jag service. Tro mig, jag kommer att rekommendera er!

Mvh.

Axel G, Helsingborg

 

Tillverkare